THASSOS, GRECIA

În luna septembrie între 23-29 spre sfârșitul sezonului de vară mergem în Thassos împreună cu partenerii noștri de la Ride Now pentru o combinație de bike & hike.

 

 

Pentru mountainbike insula oferă un mix de drumuri forestiere aflate pe dealurile ce învecinează marea și poteci montane care înconjoară muntele Ypsario (1204 m alt ) Combinația de trasee provocatoare, peisaje uimitoare și experientele locale bogate fac din Thassos o destinație bună pentru pasionații de mountainbike. Tot aici doritorii de hiking vor găsi poteci care duc în vârful insulei șerpuind prin pădurile și golul alpin spre vârf.

 

Indiferent dacă vom străbate muntele pe bicicletă sau la picior vom împărții potecile cu deja celebrele capre sălbăticite ale insulei. Vom petrece aici cinci zile ( făra cele două care se petrec pe drum ), cinci zile în care ne vom împărții timpul între mountainbike, hiking și lenevit la malul mării pentru a prinde ultimele ziel de plajă.

 

Am ales luna septembrie pentru că din punct de vedere meteo și al afluxului de turiști luna septembrie este ideală. În această perioadă afluxul de turisti este în scădere iar temperaturile nu trec de 28-30 grade la prânz ceea ce face ca această perioadă sa fie optimă pentrumountainbike și hiking.

GHIDAJ

Cele trei trasee au între 30 și 50 km lungime și un vertical pozitiv de aproximativ de maxim 1000m / zi și se adreseaza oricăriu rider care are o pregătire fizică medie, cunoștințe tehnice medii și deține un MTB sau EMTB în stare de funcționare

CAZARE

Avem 8 locuri disponibile în apartamente twin, cu baie proprie, în cadrul hotelului San Giorgio din Skala Potamia, hotel situat în apropierea plajei Golden Beach.

deMIPENSIUNE

Pachetul de servicii nu are mese incluse dar oferta de restaurante din apropiere este foarte variată și putem alege zilnic locul în care să servim micul dejun și cina.

PSX_20240511_174448
PSX_20240516_181716

CE VOM FACE

– 3 zile de mountainbike în zona de est și centru a insulei, trasee care au între 30 și 50 km lungime și un vertical pozitiv de aproximativ de maxim 1000m / zi
– 1 zi de hiking până pe vf Ypsarion
– 1 zi de explorat insula//zi de plajă
serile la bere discutăm despre organizarea unui backcountry trip de la pregatirea echipamentului adecvat la alegerea traseelor

CE ESTE INCLUS

Pretul include:
– 6 nopți de cazare
– welcome drinks
– snack pentru fiecare zi de mtb
– pachet de start oferit de organizatori ( cuprinde și tricou de bumbac destinat evenimentului )
– tips & tricks și alte informații necesare
– ghidaj pentru cele 5 zile de mtb, hiking și relaxare
– poze din fiecare zi a evenimentului

La cerere, contra cost, putem organiza transport pentru participanti și echipament.

Preț pachet – 2900 RON

Nu ratați oferta de early booking valabilă până la data de 20.07.2024*

* 10% reducere din tariful întregului pachet pentru plata avansului de 50% până la data de 20.07.2024

 

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul alăturat.