Explore everything

Politica de confidențialitate

Termeni si conditii de utilizare

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR PERSONALE

EXPLORE EVERYTHING S.R.L

– exploreverything.ro –

1.1. EXPLORE EVERYTHING S.R.L colecteaza date cu caracter personal pe paginile Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

* validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
* rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
* pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
* trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
* contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
* contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
* scopuri statistice;

1.2. Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul ca, EXPLORE EVERYTHING S.R.L sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Acestea vor fi colectate prin intermediul programului Wix , Yesware, Mail Chimp, Facebook, Instagram, Youtube  intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.3. Oricare Client are dreptul de a obtine de la EXPLORE EVERYTHING S.R.L, prin intermediul unei cereri scrise ce va fi trimisa prin e-mail la adresa:  office@exploreverything.ro

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

1.4. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre EXPLORE EVERYTHING S.R.L a unei cereri intocmita in forma scrisa, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

1.5. Politica de confidentialitate EXPLORE EVERYTHING S.R.L se refera la datele furnizate de catre Client prin formularul de contact disponibil in sectiunea „Inscriere” a site-ului, prin formularul de abonare la newsletter sau orice pagina a site-ului www.exploreverything.ro. EXPLORE EVERYTHING S.R.L nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

1.6. EXPLORE EVERYTHING S.R.L se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului/Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

1.6.1. Exceptie de la prevederile art. de mai sus va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

1.7. EXPLORE EVERYTHING S.R.L va colecta urmatoarele date cu caracter personal: : nume, e-mail, numar de telefon, adresa, datele companiei.

1.8. Prin procesul de rezervare EXPLORE EVERYTHING S.R.L va dobandi acces la documente de natura personala, cum ar fi acte de identitate, permis de conducere , detalii legate de efectuarea zborurilor sau a transferurilor. Aceste documente sunt arhivate electronic intr-o locatie securizata fizic si electronic, cu acces permis doar persoanei responsabile de securitatea datelor. Accesul la aceste date este acordat doar pe baza solicitarii organelor abilitate (Politie, Procuratura, firme de asigurari in caz de daune).

1.9 Prin continuarea navigarii pe pagina de internet www.exploreverything.ro, inclusiv subdomeniile www.exploreverything.ro si prin comunicarea telefonica, prin e-mail sau alte mijloace de comunicare confirmati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu  aceste politici de colectare si utilizare a datelor.

 

 

Date de contact ale persoanei responsabile cu securitatea /protectia datelor:

Mircea MOCIRAN
office@exploreverything.ro
Tel: +4 0725915711

Datele de identificare ale societatii:

EXPLORE EVERYTHING S.R.L

CUI  41016934
J24/1007/2019
Sediu social: str Atletilor nr ½, Baia Mare, cod postal 430332, Maramures, Romania.
Adresa de corespondenta: str Atletilor nr ½, Baia Mare, cod postal 430332, Maramures, Romania.