Ai poftă de o ieșire epică pe mtb?
Ești pregătit pentru ore suplimentare pe bike?

Al doilea eveniment din seria MTB EPIC are loc între 2//4.08.2024 și are ca arie de desfășurare zona cheilor Latoriței și a munților Latoriței. Zona, una vastă și puțin umblată face pare din unul din cele mai mari bazine hidrografice din România, bazin hidrografic care, datorită multitudinii de lacuri naturale și baraje construite înainte de anii 80 precum și a prezenței umane limitate, este o zonă sălbatică de o frumusețe incredibilă. Barajele Petrimanu, Galbenul și lacurile Iezerul Latoriței sau Violeta lacuri aflate în rezervația Iezerul Latoriței sunt acumulări cu o apă limpede și o culoare aparte.

Traseul unul de 78 km cu un vertical pozitiv de aprox 1650 m, urcă valea râului Latorița până la sfârșitul lacului Galbenul, iar de acolo la 1850 m alt. la stația superioară a teleschiului domeniului schiabil Transalpina. Continuă pe creasta munților Latoriței ( pe drumul Strategica aproape integral ) pret de 42 de km pâna în partea lui inferioară la 530 m alt. în satul Valea Măceșului. Ziua a doua este una mai scurtă în care vom avea parte de o zi de recovery în vecinîtatea localitații Voineasa.

Avem 6 locuri disponibile, iar ieșirea se adresează doritorilor care au o rezistență fizică foarte bună ( efort fizic susținut între 7 și 8 ore ) și abilități tehnice pe mountainbike. Evenimentul se adresează oricarui doritor care îndeplinește condițiile de mai sus și are un mtb ( de preferat full suspension ) perfect funcțional.

Cazarea se face la cabana pensiunea agroturistică Lazăr în Valea Măceșului.

Pachetul include

– 2 nopti de cazare la pensiunea Lazăr

– mic dejun și cină

– tricou de bumbac dedicat evenimentului

– snack pentru ziua de tură

– ghidaj

– tips & tricks și alte informații necesare

– poze din ziua evenimentului

Preț pachet – 1190 RON

Se ofera discount 10% pentru clientii care fac plata avansului în regim de early booking până la data de 10.07.2024. De asemenea, se face discount de 10 % la plata simultană pentru minim două pachete. Cele doua discounturi nu se cumulează. Data limită pentru înscrieri 20.07.2024

Informații și rezervări pe mail mircea@exploreverything.ro sau la telefon 0725915711

Ghidaj

Cazare

Food & Beverages

Pentru înscrieri vă rugăm să completați formularul de mai jos: