Echipa

Mircea Mociran

Sunt născut în nordul îndepărtat, sau cum se mai spune prin popor, acolo unde se agață harta-n cui. Adică în Baia Mare, Maramureș, Romania. Loc unde existau 4 anotimpuri. Iarna era iarna, cu zăpadă mare și frig pe măsură în vremea când eram eu copil.

Între anii 2010 -2015 am făcut parte din echipa de organizare a MTB maraton Baia Mare. Tot în această perioadă am participat și la curse de mtb maraton ( Geiger, Mtb maraton Baia Mare, Făget//Gilău Cluj, Zălău, Oradea ) iar de atunci am ajuns să practic cam tot ce înseamnă ciclism (xc, all mountain, road bike-ing, chiar si enduro ) Cu siguranță nu sunt un racer, sunt un împătimit care se dă mult, desoperă zone noi și se bucură de frumusețea naturii.

Pe lângă faptul că în anumite zone din România sunt ca acasă, între timp am ajuns să locuiesc în Austria și am început să cunosc multe zone de aici numai bune pentru mountain-biking, ciclism de șosea, schi sau trekking, zone nepromovate în Romania sau în alte țări.

Dacă tot aloc atât de mult timp mersului pe munți, fie pe jos fie cu bicicleta sau pe schiuri, a venit firesc ideea de a crea o companie care să se ocupe de explorarea naturii și de terapia celor care, încercând să ajungă pe culmi, au suferit diverse traume fizice care îi împiedică să își mai practice hobbyurile.

Pentru a simți natura la ea acasă vă propun o altă abordare, o abordare fără obiective standard care trebuie bifate, fără planuri fixe sau termene riguroase. Până la urmă e nevoie de hotărârea noastră de a ajunge sus unde ne propunem, dar e necesar sa ajungem înapoi teferi și în siguranță.

În prezent sunt ghid montan și de schi, ghid de mountainbike.

Romeo Vivarelli

Romeo Vivarelli.
Provin dintr-o familie din Sinaia cu o veche traditie in sporturile de iarna si nu numai.
 
Am inceput sa schiez de la varsta de 4 ani sub indrumarea tatalui meu care mi- a insuflat si pasiunea pentru munte si educatia montana. La 14 ani am descoperit alpinismul si escalada sportiva de care m-am indragostit pe loc.Am participat la concursuri de escalada, am amenajat trasee de escalada, deschizand noi zone in Sinaia și in paralel cu acest sport am practicat pentru o scurta perioada si tenis de camp, dar si alte sporturi.
 
Din 2014 am inceput amenajarea si intretinerea unor trasee de mountainbike in Bike Resort Sinaia si colaboararea cu Federatia romana de ciclism in organizarea campionatului national de downhill in 2015, 2016, 2017.

In prezent sunt instructor de mountainbike, instructor de ski si escalada.

Explore EVERYTHING

Hai sa-ti incepi
calatoria!