Business Tailor

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Ai în compania ta oameni meritorii și vrei să le oferi o recompensă activă? Atunci e momentul să le faci o surpriză și să îi recompensezi pe măsura rezultatelor lor.

Anul acesta îți oferim posibilitatea să alegi între munții Gutâi, Rodnei sau Maramureșului, Baiului zona Bran cu munții Piatra Craiului, Bucegi și Postăvarul, munții Latoriței sau ceva mai exotic cum ar fi Bulgaria sau Austria. Aici ai posibilitatea de a descoperi pentru început zona Salzkammergut și Kitzbuhler Alpen sau, dacă te simți foarte antrenat, Grossglockner Alpin Road. Pentru a avea o experiență de neuitat îți propunem să-ți răsfeți colegii într-o cazare de 5 stele și ieșiri pe mountainbike/roadbike sau trekking care o să scoată untul din ei și despre care vor vorbi multa vreme. Nu de alta, dar scopul nostru este să le oferim o experiență unică, care să îi motiveze pe viitor.

Așa că îi așteaptă cazări fabuloase,  mii de km de poteci și drum forestier pentru mountainbike, respectiv drumuri șerpuind printre culmi sau ocolind lacuri, pentru road bike. Asta ca să nu mai vorbim de culmile munților, care vor sa fie descoperite la pas.

Pentru informatii detailate legate de oferta comercială și prețuri, vă rugăm să ne contactați.