Adventure Tailor

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Dacă te-ai hotărât că vrei o aventură, suntem gata să îți îndeplinim dorința. 

Pentru că timpul e scurt anul acesta îți oferim posibilitatea să alegi între munții Gutâi, Rodnei sau Maramureșului, Latoriței sau zona Bran cu munții Piatra Craiului, Bucegi și Postăvarul, sau ceva mai exotic, cum ar fi Bulgaria sau Austria. Aici ai posibilitatea de a descoperi pentru început zona Saalbach//Hinterglem//Leogang, Salzkammergut și Kitzbuhler Alpen sau, dacă te simți foarte antrenat, Grossglockner Alpin Road.

De la road bike și mountainbike la trekking, zonele enumerate îți oferă posibilitatea să îți pui la încercare forțele și cunoștințele tehnice. Te așteaptă mii de km de poteci și drum forestier pentru mountainbike și hiking, sau drumuri șerpuind printre culmi sau ocolind lacuri, pentru road bike. Asta ca să nu mai vorbim de culmile munților, care vor sa fie descoperite la pas.

Pentru România sunt disponibile și pachete family sau friends în format camper ( itinerant cu cazare in motor home ) sau base camp cu cazare la pensiune. Pachetele family se adreseaza fie unei întregi familii fie doar anumitor membrii ( tată/fiu, mamă/fiică etc )

Așa că sună-ne sau trimite-ne un email și hai să pornim în aventură împreună.